Årsmøte og julebord 2025
Helgedagsbetjeningens Forening kaller med dette inn til årsmøte torsdag 11. desember klokken 18.00 i Grefsen og Disen velhus («Svetter’n») – Kjelsåsveien 18.
Dørene åpner klokken 17.45. Årsmøtepapirene blir gjort tilgjengelig 14 dager før årsmøtet. Da kan dere i ro og mak studere årsberetningen og ulike innstillinger.
Samme kveld klokken 19.30 har vi gleden av å invitere våre medlemmer til vårt tradisjonelle julebord samme sted. Det er obligatorisk oppmøte på årsmøtet klokken 18.00 for dem som vil være med på julebordet. Mat og drikke holdes av foreningen, men for dem som er ekstra tørste, anbefales det at man tar med påfyll selv.
Dresskode: Pent.
Dere kan velge mellom tre retter:
Tradisjonell julemiddag (ribbe, julepølser og medisterkaker) og pinnekjøtt av lam. Serveres med kålrotstappe, surkål, saus, kokte poteter og tyttebær.
Blandet grillrett med seekh kebab, lam tikka, kylling tikka, lammekoteletter, kyllingvinger, babykylling og revet BBQ kylling. Serveres med salat, ris og nan.
Vegetar- og veganalternativet er vegisterkaker. Vegisterkaker er veganske medisterkaker laget på blant annet blomkål, ris og julens krydder. Den serveres med surkål, saus og poteter. Retten er vegansk og glutenfri.
Dere med spesielle ønsker/behov sier fra ved påmelding.
Vi har et begrenset antall plasser til disposisjon hva julebordet angår, og det er førstemann til mølla. Bindende påmelding med navn, lønnsnummer og foretrukket matrett (1, 2 eller 3) sendes til hbf@sporveien.com innen søndag 30. november. Alle får svar på sin påmelding.
Vi ber om at de som av en eller annen grunn trekker seg, sier fra så raskt som mulig.
Vel møtt!